Zamieszczone przez szand
Trasa Tychy <----> Stargard Szczeciński
Zwiń
X
-
Odbiłbym na 3-kę w Legnicy. Jedynie w Świebodzinie przy "jezusie" i w Skwierzynie możesz odstać po 5 min.
Jak jechałem w tym roku do Pobierowa wyjechałem też o 2-giej. Na wysokości Szczecina byłem 8:30.
Kumpel jechał przez Niemcy. Czasowo identycznie tylko nie schodził poniżej 150 więc spalanie miał o 2 l większe niż ja.
Komentarz
-
-
Przez Niemcy jechałem tylko raz żeby sprawdzić czy jest sens...w nocy spokojnie możesz na lecieć po naszych drogach.Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Przez Niemcy już się nie opłaca. "Trójka" jest już na tyle dobra, że w szczycie podróży wakacyjnych jechałem podobną ilość czasu niż przez Niemcy a i spalanie niższe bo fantazja nie ponosi :diabelski_usmiech Teraz w nocy powinien być luz, chyba, że gdzieś jest jakaś zwężka ze światłami to chwilę postoisz. Na tym nowym odcinku między Gorzowem a Szczecinem nie ma gdzie się zatrzymać (a przynajmniej jeszcze latem nie było gdzie) weź to pod uwagę, bo ja myślałem, że stanę spokojnie na oddanie moczu ale nie było gdzie i darłem jak debil na złamanie karku do pierwszego zajazdu w okolicach Szczecina bo cisnęła siła wyższa :twisted:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maymermiędzy Gorzowem a Szczecinem nie ma gdzie się zatrzymać (a przynajmniej jeszcze latem nie było gdzie
Komentarz
-
-
Dzięki za poradę co do postoju na siusiu, załatwię potrzebę odpowiednio wcześniej
[ Dodano: Sro 07 Gru, 11 15:41 ]
No i zrobiłem wczoraj tą trasę chociaz się troche zmodifikowała, bo zaliczyłem Szczecin. Trasa z Gorzowa do Szczecina to marzenie, tylko nie ma na razie gdzie siusiu zrobić po drodze. Od Sulechowa do Gorzowa to miejscami wielki plac budowy, może kiedyś taka podróz będzie przyjemnością.Marek
Komentarz
-
Komentarz